'Ik heb gejankt van blijdschap', hondje Binky dat donderdag vluchtte na ongeluk op A2 is terecht - Omroep Brabant
Video

'Ik heb gejankt van blijdschap', hondje Binky dat donderdag vluchtte na ongeluk op A2 is terecht

25 juli 2015 om 14:19
nl
Hondje Binky uit Berlicum is weer terecht. Het diertje was sinds donderdagnacht vermist, nadat zijn baasje een ongeluk kreeg op de A2 bij Den Bosch. "Ik heb gebruld en gejankt, zo blij ben ik dat Binky er weer is", zegt Sjanie Bosch.
Geschreven door

Het beestje werd uiteindelijk zaterdagmiddag gevonden in Rosmalen. "We waren alweer sinds acht uur vanmorgen aan het zoeken in Rosmalen en omgeving", vertelt Ron Bosch. "Overal kwamen de telefoontjes vandaan. Zelfs uit Chaam!"
Uiteindelijk in Rosmalen gevonden"We kregen iets voor half twee een telefoontje dat ie gezien was in de buurt van Albert Heijn in Rosmalen. Maar toen we kwamen kijken was Binky daar niet meer", vertelt Ron. Vervolgens kwam er alsnog het verlossende telefoontje. "Binky bleek op de Graafsebaan ter hoogte van de Heibloem te lopen. En daar vonden we hem inderdaad."
Binky is inmiddels weer thuis. "Hij is moe en we hebben hem net in bad gedaan", vertelt Sjanie. "Ook heeft hij voorzichtig al wat gegeten."
Ontzettend blijHet hele gezin is ontzettend blij dat hun geliefde viervoeter weer thuis is. "We hadden niet verwacht dat hij nog thuis zou komen", vertelt Ron. "We zijn al sinds vrijdagochtend aan het zoeken en is toch wel onverwachts dat hij er nu weer is."
De zoektocht deden ze niet trouwens niet alleen. "We kregen veel hulp, een heleboel mensen hebben meegezocht. Zelfs vier jonge toeristen die bij een hotel in de buurt sliepen", zegt Ron.
Binky ontsnapte uit autoDe dochter van Ron en Sjanie raakte lichtgewond bij een auto-ongeluk donderdagnacht op de A2 bij Den Bosch. Toen de auto in brand vloog, keek een oplettende vrachtwagenchauffeur of er nog iets of iemand in de auto zat.
Hij opende de deur om het hondje eruit te laten, maar die ging er vervolgens meteen vandoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.