Video

Stormschade in Brabant: Tent op het dak gewaaid bij groot hockeytoernooi Breda

25 juli 2015 om 18:03 • Aangepast 21 november 2020 om 16:57
nl
De storm raast over Brabant en laat hier en daar flink zijn sporen na. Zo is een tent tijdens een groot internationaal hockeytoernooi bij hockeyclub Push in Breda de lucht in gevlogen en op het dak terechtgekomen. Verder stromen vooral vanuit West-Brabant de meldingen voor stormschade binnen.
Profielfoto van
Geschreven door

Op de A27 richting Breda bij afrit Werkendam kwam een aantal takken door de wind naar beneden. Hierdoor moest de afrit worden afgesloten. De brandweer heeft de takken verwijderd. Er stond even een file voor de afrit.

Wachten op privacy instellingen...

Ook de Efteling heeft last van de storm. Dit keer staat Baron 1898 namelijk niet stil vanwege een storing, maar door de harde wind.
Tilburgse Kermis later openVanwege de zomerstorm gaat de Tilburgse Kermis later open. De kermis zou eigenlijk om twaalf uur opengaan, maar ging uiteindelijk pas om vijf uur open.
Op de Marie Curiehof in Oosterhout is een grote tak van een boom afgebroken en op een auto terecht gekomen. Toen de takken waren weggehaald, waaide er een hele boom om.

Wachten op privacy instellingen...

Auto van talud geblazenIn Dongen is een auto van een talud afgereden. Volgens de bestuurder kwam er een ineens een harde windvlaag en reed zijn auto daardoor van de helling af.
Verder zijn er meldingen van stormschade uit:

Wachten op privacy instellingen...


Volgens de VID liggen op verschillende plekken takken op de snelwegen en afritten. Onder meer op de A2 tussen Boxtel en Best-West en de A27 Gorinchem richting Breda bij Oosterhout hebben automobilisten last van afgewaaide takken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.