Politie zegt 'sorry' voor afgeketste kogel in Boxmeer

28 juli 2015 om 02:17
nl
De politie heeft excuses aangeboden voor de kogel die per ongeluk in een verkeerd huis in Boxmeer terechtkwam. De Gelderlander meldt dit. Bij de beschieting werd onder meer een ruit vernield.
Geschreven door

Twee agenten schoten tijdens een aanhouding een 35-jarige man in Boxmeer in zijn been. Zij deden dat toen hij de agenten met een mes bedreigde. Dat gebeurde bij een huis aan De Hulst.
Eén kogel ketste hoogstwaarschijnlijk af en kwam vervolgens in de woonkamer van Rona de Vos in Boxmeer terecht. Zij lag te slapen toen de kogel op borsthoogte het huis binnen vloog. De politie onderzoekt nog hoe dit gebeurde.
Lees ook: 'Kogel van agenten vliegt woonkamer binnen na aanhouding in Boxmeer'
Geen excusesVanwege de hectiek die volgde, had de politie nog geen excuses kunnen maken. Een wijkagent heeft dat inmiddels namens de politie gedaan, zo heeft De Vos aan De Gelderlander laten weten. Een officiële woordvoerder van de politie meldt dat 'we al eerder hebben aangegeven bij deze vrouw langs te gaan' en 'dat we niet op de inhoud van dat gesprek ingaan.'
Overigens moet De Vos het nog doen met een kapotte ruit. Het glas moet volgens De Gelderlander nog worden besteld. De levering zou bovendien langer duren door de vakantietijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.