Twee mannen aangehouden voor mishandeling chauffeur biertaxi in Eindhoven

29 juli 2015 om 18:30
nl
De politie heeft woensdagochtend twee mannen opgepakt voor de mishandeling vorige week van een chauffeur van een biertaxi in Eindhoven. Het gaat om een man van 27 uit Eindhoven en een 29-jarige man uit Klaaswaal in Zuid-Holland. De man uit Eindhoven is volgens de politie lid van motorclub Satudarah. Advocaat Erik Thomas, die veel Satudarah-leden vertegenwoordigt, ontkent dat de man nog lid is van de motorclub.
Geschreven door

De twee werden in hun woonplaats gearresteerd. De mishandeling gebeurde op de kruising van de Johannes Buijslaan en de Tilburgseweg-West in het Eindhovense stadsdeel Strijp. De 67-jarige taxichauffeur ging daar vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag heen om een bestelling bier af te leveren.
Toen hij daar aankwam, kwamen twee mannen op zijn taxi af. Ze trokken zijn portier open en sloegen en schopten hem. Na de aanval gingen de twee er in een auto vandoor.
'Gaat weer wat beter'De chauffeur liep onder meer diverse verwondingen op aan het gezicht. Met hem gaat het naar eigen zeggen 'weer wat beter'. De zwellingen in zijn gezicht zijn al wat minder, zo laat hij woensdag weten.
Over de aanleiding voor het geweld kon de politie woensdag nog niets zeggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.