Drie mannen uit Oss verdacht van gewelddadige overvallen in Oss en Heesch en zware mishandeling

29 juli 2015 om 18:03
nl
Drie mannen van 20, 22 en 23 jaar oud worden door de politie verdacht van betrokkenheid bij twee woningovervallen in Oss en Heesch. Ook wordt het drietal verdacht van een zware mishandeling in Oss, eerder dit jaar.
Geschreven door

De mannen kwamen in beeld na een gewapende overval in Heesch op 19 maart van dit jaar. Een arrestatieteam arresteerde de drie een dag later in Oss. De 22-jarige man kwam na twee weken op vrije voeten, maar hij werd in juli opnieuw gearresteerd in het onderzoek naar de brute woningoverval op de Goudmijnhof in Oss.
Uit onderzoek van de politie blijkt dat de mannen mogelijk ook betrokken zijn bij de zware mishandeling van een man op de Marius de Langenstraat in Oss. Het slachtoffer brak hierbij zijn onderbeen en hij raakte gewond aan het hoofd.
Geslagen met koevoetDe mannen worden ook verdacht van de woningoverval op de Goudmijnhof in Oss. In de nacht van 3 op 4 maart werden de bewoners zwaar mishandeld bij de overval. De overvallers sloegen het stel met een koevoet. 'Bureau Brabant' besteedde uitgebreid aandacht aan de zaak.
Het drietal zat al in de gevangenis en daar blijven ze voorlopig ook zitten. De politie gaat door met het onderzoek in de zaken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.