Camerabeelden online van man die gewapende overval pleegde op tankstation Bruistensingel Den Bosch

29 juli 2015 om 19:41
nl
De politie heeft woensdag enkele camerabeelden online gezet van de man die afgelopen zaterdag een gewapende overval pleegde op het Shell-tankstation op de Bruistensingel in Den Bosch. Hij is nog altijd voortvluchtig. Bij de overval raakte niemand gewond.
Geschreven door

De overval was rond zaterdagmorgen rond halfacht. De man bedreigde twee medewerkers met een vuurwapen. Door de camerabeelden is een duidelijk signalement beschikbaar van de dader.
SignalementDe man is 1,80 tot 1,90 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en brede schouders. De man sprak zonder duidelijk accent en hij droeg bij de overval een zwartkleurige, leren jas met een rits op de linkerborst.
Verder droeg hij een blauwe of zwarte broek en zwarte schoenen met zwarte zolen. De overvaller droeg een zonnebril en handschoenen die bruin van kleur waren. Hij bedekte zijn gezicht met een zwarte sjaal of bivakmuts. Over zijn pet droeg hij een zwarte capuchon.
Gevlucht op de fietsNa de overval vluchtte de dader op een donkerkleurige stadsfiets in de richting van de Derde Haren of Zevende Slagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.