Gratis knuffels en rugmassages voor Tilburgers, 'geven is beter dan nemen'

30 juli 2015 om 17:13
nl
Een gratis kopje koffie, rugmassage of knuffel, wie wil dat nou niet? Daarom gingen de 25-jarige Jeroen Dekkers en de 26-jarige Marloes van der Sterre in Tilburg de straat op om de mensen te verrassen met hun hulpdiensten. Want 'geven is beter dan nemen'.
Geschreven door

Jeroen Dekkers en Marlies van der Sterre wilden gewoon een leuk filmpje maken. Jeroen was net een boek aan het lezen over 'geven is beter dan nemen' en zo werd het idee geboren.
"We hebben in onze video allerlei dingen gedaan. Koffie uitdelen, een hond uitlaten, glazen wassen, broodjes bakken, noem het maar op", vertelt Jeroen.
[YouTube:body:https://youtu.be/MobpJRq3Ugg]Boodschappen sjouwen Volgens Jeroen is het zo leuk omdat je in op een andere manier in contact komt met mensen. "Normaal reken je af bij een supermarkt, krijg je het bonnetje en loop je door. Nu heb je echt contact met mensen als je ze helpt met het dragen van de boodschappen."
Volgens Jeroen keken mensen vreemd op van hun actie. "Mensen waren in eerste instantie vaak sceptisch en vroegen wat we van ze wilden. Maar als ze eenmaal doorhadden dat we het gewoon goed bedoelden vonden ze het leuk", zegt Jeroen.
'Wat kunnen we nog meer doen?'Hoe de volgende actie eruit gaat zien is nog onbekend, wel is het zeker dat er meer video's gaan verschijnen. "Het was gewoon heel leuk, we denken nu na over wat we nog meer kunnen doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.