Wie is de Mol?-presentator wordt slechterik: Art Rooijakkers krijgt rol in jeugddramaserie Caps Club

30 juli 2015 om 19:29
nl
Televisiepresentator Art Rooijakkers uit Geldrop maakte donderdag zijn debuut in de jeugddramaserie Caps Club. Hij werd door Lucille Werner gevraagd mee te doen. Rooijakkers speelt de assistent van slechterik Magali: een kille, emotieloze man.
Geschreven door

Caps Club is een initiatief van de Lucille Werner Foundation in samenwerking met Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Het derde seizoen van Caps Club komt begin volgend jaar op tv. De jeugddramaserie wordt uitgezonden op NPO Zapp.
'Hoop op tips van kinderen'Rooijakkers hoopt dat de kinderen van Caps Club hem een beetje willen helpen op de set, want die hebben meer acteerervaring dan hij. Hij staat open voor tips, benadrukt hij in De Telegraaf.
Naast Rooijakkers zijn ook acteur Romijn Conen en Kok-Hwa Lie toegevoegd aan de cast van Caps Club.
Wie is de Mol?Het gaat hard met de carrière van Rooijakkers. Hij begon als verslaggever bij NOVA en AT5 en was spelleider tijdens Peking Express, maar inmiddels is hij een van dé presentatoren op de landelijke tv. Hij werd vorig jaar genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster voor beste presentator, maar die titel ging naar Johnny de Mol.
Rooijakkers is de vaste presentator van het populaire spelprogramma Wie is de Mol?, dat hij in 2011 ook won.  [YouTube:body:http://youtu.be/THDHennXqwg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.