Tilburgse agent blij met karma: stomdronken meisje met grote mond in eigen braaksel

31 juli 2015 om 08:13 • Aangepast 21 november 2020 om 16:52
nl
Agenten worden stelselmatig bedreigd, mishandeld en uitgescholden. Dan kan het opluchten als iemand meteen zijn verdiende straf krijgt, zo valt op te maken uit een bijzondere tweet.
Profielfoto van
Geschreven door

Neem een jeugdagent in Tilburg, die donderdagnacht dienst had. Een stomdronken meisje had een grote mond tegen hem. Hij kon daar niet meteen iets aan doen. Gelukkig hoefde dat ook niet: later kwam hij haar tegen en zat ze in haar eigen braaksel. "Iets met karma en boontjes", lacht de agent.

Agenten zijn open over werkHet is één van de weinige momenten dat een agent er iets uitflapt dat misschien niet helemaal de bedoeling is. Dat betekent wel dat er in het verleden meer momenten waren dat ze er per ongeluk iets uitfloepten. Een overzichtje.
Onlangs trok een automobilist op een hele aparte manier de aandacht van de politie, die hem bij een controle aanhield. Al snel viel de agenten een lichtgevend telefoontje op zijn schoot op. Op het schermpje was een pornofilm te zien. Gênant, zo twitterden de agenten over dat moment.

Wachten op privacy instellingen...

James Bond-wapenEerder showde een wijkagent in Eindhoven op Twitter zijn nieuwste aanwinst: een gloednieuw dienstwapen, de Walter P99Q. "Hij is veel moderner en James Bond gebruikt hem ook", liet de Eindhovenaar met trots aan zijn volgers weten. Die reactie schoot bij velen in het verkeerde keelgat.

Wachten op privacy instellingen...

"Feels so good being bad." Deze zin, onderdeel van een pikante songtekst van Rihanna, twitterde een Rihanna-fan bij de politie per ongeluk via het officiële account van de Nationale Politie. Saillant detail: de tweet ging verder over een schietpartij op de N397.
Lees ook: overzicht van eerdere controversiële tweets en Facebook-berichtjes van bekende mensen, ambtenaren en politici die voor grote opschudding zorgden
Wat vinden Brabanders van de tweet van Tilburgse agent? Vinden ze die gepast? Lees het op onze Facebookpagina en laat, als je wilt, ook zelf een reactie achter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.