Veel gedoe om niks: 'geheimzinnige' container Mierlo was voor vlooienmarkt

31 juli 2015 om 18:44
nl
Politie, brandweer en drugsspecialisten hebben zich er het hoofd over gebroken: wat zat er in de grote zeecontainers die plotseling in de Mierlose bossen stonden? De uitkomst is minder spannend dan gedacht. Het gaat om spullen voor een aanstaande vlooienmarkt. "We konden er wel om lachen", zegt de scouting in Mierlo.
Geschreven door

"Het hele jaar door halen wij spullen op voor de jaarlijkse vlooienmarkt bij mensen thuis", legt secretaris Pieter Verbeek uit.
MiscommunicatieDe commissieleden van de vlooienmarkt hebben de spullen in de zeecontainers opgeslagen. Zij zochten contact met familie van de eigenaar van het bosperceel. Een familielid zei toe dat de containers daar wel mochten staan.
De grondeigenaar zag de containers vervolgens staan en sloeg groot alarm. De politie haalde er voor de zekerheid ook de brandweer en drugsspecialisten bij.
Planken en kastjesToen de containers dinsdag werden geopend bleek de vondst minder chemisch dan gedacht: er stonden houten planken en kastjes in de containers.
Het familielid had de grondeigenaar niet ingelicht. Misschien kan hij om het goed te maken wat leuks voor hem kopen. Op de rommelmarkt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.