Overval op bakkerij in Breda, daders maken 2,70 euro buit en vluchten

1 augustus 2015 om 13:35 • Aangepast 21 november 2020 om 16:51
nl
Een bakkerij aan de Mauritsstraat in Breda is vrijdagavond overvallen. Naar de daders wordt gezocht. De buit bleef beperkt, ze namen slechts 2,70 euro mee.
Profielfoto van
Geschreven door

Een medewerker was alleen in de bakkerij en was net begonnen met het bakken van broodjes. Hij zette de vuilcontainer binnen toen de overvallers plotseling in de zaak stonden.
Klap met ijzeren staafZe eisten geld van de man maar die gaf aan dat hij alleen maar 2,70 euro in zijn portemonnee had. De medewerker pakte een ijzeren staaf en sloeg naar de overvallers.

Wachten op privacy instellingen...

Een van de overvallers kreeg een klap tegen zijn rug en viel op de grond. Nadat de overvallers het geld hadden aangepakt, gingen ze er vandoor.
Het gaat om twee blanke jongens van ongeveer 25 jaar oud. Ze droegen donkere kleding en waren ongeveer 1,80 meter lang. Een van hen heeft een snor, de andere dader heeft halflang, donker haar.
BurgernetmeldingDe politie heeft een burgernetmelding uitgedaan met het verzoek uit te kijken naar het duo. Verzocht wordt om 112 te bellen als ze gezien worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.