Henk Krol wil date-app voor vijftigplussers: 'Ik verwacht dat die er op korte termijn komt'

1 augustus 2015 om 18:20
nl
Henk Krol wil dat er een app komt waarmee vijftigplussers met elkaar in contact kunnen komen. Dat heeft hij zaterdag laten weten in het radioprogramma WNL Op Zaterdag. Volgens Krol zijn apps als Grindr en Tinder vooral gericht op jongeren. "Ik ben ervan overtuigd dat ouderen, dus veel vijftigplussers, er behoefte aan hebben om een app te hebben waarmee ze met iemand in contact kunnen komen"
Geschreven door

In WNL Op Zaterdag vertelt de fractievoorzitter van 50Plus over zijn wens. "Sommige vijftigplussers hebben hun relatie beëindigd of zijn op een trieste manier hun partner verloren. Zij hebben behoefte om op een gemakkelijke manier iemand te vinden om mee te praten. Zij gaan niet zomaar zo snel naar de kroeg."
Al eens voorgesteldDe voormalige hoofdredacteur van de Gaykrant heeft in het verleden al eens zo'n voorstel aan zijn nog jonge partij gedaan. "Maar die hadden uiteraard andere prioriteiten. Desalniettemin verwacht ik dat die app op korte termijn komt."    Zelf zou Krol geen gebruik maken van apps als Grindr en Tinder. Met zulke apps kunnen mensen gemakkelijk contact leggen met andere gebruikers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.