Roosendaalse (44) twee keer in korte tijd opgepakt vanwege rijden onder invloed

1 augustus 2015 om 18:45
nl
Een 44-jarige Roosendaalse is zowel vrijdagavond als zaterdagmorgen betrapt op het rijden onder invloed. Hoewel haar rijbewijs vrijdagavond werd ingenomen, ging ze de ochtend erna weer rijden. Omdat ze een ongeluk veroorzaakte, werd ze wederom aangehouden.
Geschreven door

Zaterdagochtend schepte ze op de Albastdijk een 68-jarige fietsster en reed daarna door. Ze werd in de omgeving met haar beschadigde auto aangetroffen en aangehouden. De vrouw op de fiets werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Uit onderzoek bleek dat  het ging om dezelfde vrouw die vrijdagavond ook al was aangehouden voor het rijden onder invloed. Ze verzette zich bij haar arrestatie en schold de agenten uit.  
Achter het stuur in slaap gevallenVrijdagavond zou de vrouw rond tien voor elf op het Dijkcentrum een stoep zijn opgereden.  De vrouw die de auto bestuurde, keek volgens de melder wazig uit haar ogen. De agenten hebben de motor uitgezet en de bestuurster die voorover gebogen achter het stuur zat wakker gemaakt.
Ze rook naar alcohol en sprak met dubbele tong dat ze zo moe was en in slaap was gevallen. Ze is meegegaan naar het bureau. Een ademonderzoek lukte niet waarna een arts bloed heeft afgenomen. De vrouw verklaarde dat ze een fles wijn had gedronken en daarna was gaan rijden. De vrouw zou relationele problemen hebben.







App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.