Familie, vrienden en stamgasten geven overleden Bredase kroegbaas Wiljan Rommens bijzonder afscheid

3 augustus 2015 om 12:47 • Aangepast 21 november 2020 om 16:49
nl
De Bredase kroegbaas Wiljan Rommens die vorige week overleed, heeft maandag een bijzondere uitvaart gekregen. Honderden mensen waren afgekomen op de afscheidsbijeenkomst voor café 't Stammeneke in de Vismarktstraat in de Bredase binnenstad. Tijdens het afscheid zongen ook Wolter Kroes en Corry Konings ieder een nummer.
Profielfoto van
Geschreven door

Bij het afscheid werden ook duizend witte ballonnen opgelaten. Aan de ballonnen zaten kaartjes met een persoonlijke boodschap.
Rommens was eigenaar van 't Stammeneke en was bekend in heel Breda, onder andere om zijn openingsact met carnaval. Hij stond ruim 25 jaar achter de tap. De Bredase kastelein overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte.
Maandagochtend kwam Rommens voor de laatste keer naar zijn café 't Stammeneke aan de Vismarktstraat. Medewerkers van de uitvaartonderneming droegen de kist naar de kroeg.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Heel veel reactiesDe plotselinge dood van Rommens zorgde voor een stroom van reacties op de sociale media.
In 1989 nam Rommens de leiding over 't Stammeneke, maar door zijn ziekte moest hij de kroeg vorig jaar noodgedwongen van de hand doen. Na de afscheidsbijeenkomst wordt hij in besloten kring gecremeerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.