Sint-Michielsgestel opent condoleanceregister voor omgekomen Joël Sanders en Jeremy Peters

3 augustus 2015 om 21:22 • Aangepast 21 november 2020 om 16:49
nl
De gemeente Sint-Michielsgestel heeft maandag een condoleanceregister geopend voor de omgekomen Joël Sanders en Jeremy Peters uit Sint-Michielsgestel. De twee 19-jarige mannen overleden zaterdag bij een fataal ongeluk op de A65.
Profielfoto van
Geschreven door

Joël en Jeremy waren op weg naar hun vakantiebestemming toen ze door een nog onbekende oorzaak tegen een paal botsten. Ze overleden ter plekke aan hun verwondingen.
Vrienden zoeken troostVlak na het fatale ongeluk kwamen vrienden bij elkaar bij jongerencentrum het Wijkplein in Sint-Michielsgestel. Ze schreven herinneringen aan de twee op en zochten troost bij elkaar.
Beide mannen waren actief bij het jongerencentrum en erg geliefd binnen de gemeenschap. "Het was een zwarte dag voor Sint-Michielsgestel", zei burgemeester Jan Pommer in een reactie. "Het nieuws is nog heel vers, maar de mensen die ik er al over sprak zijn allemaal erg ontdaan."

Wachten op privacy instellingen...

Officieel registerDe gemeente heeft maandag een officieel condoleanceregister bij het Wijkplein aan de Irenestraat geopend, nadat vrienden al een informeel register neerlegden. Ook burgemeester en wethouders tekenden het register.

Wachten op privacy instellingen...

Belangstellenden kunnen het register tot en met donderdag tekenen tussen vier uur 's middags en acht uur 's avonds, zo liet een woordvoerder weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.