Vandaag in Brabant: Vermeende verkrachtingen in de kerk aan het licht - Omroep Brabant

Vandaag in Brabant: Vermeende verkrachtingen in de kerk aan het licht

4 augustus 2015 om 09:25
nl
Dinsdag word je wakker met het nieuws over een nieuw schandaal binnen de rooms-katholieke kerk. De oud-bisschop van Den Bosch heeft zich tientallen keren vergrepen aan een leerling. Ook stikt het van de wespen in Brabant en komen de helden van het G-voetbalteam van UDI'19 vandaag thuis.
Geschreven door

Dit wordt het nieuws vandaagHet laatste is nog niet gezegd over misbruik binnen de rooms-katholieke kerk. Een leerling van oud-bisschop Jan Bluyssen zegt tientallen keren door hem verkracht te zijn. Dat gebeurde vanaf 1956.[Tweet:body:https://twitter.com/AlicevanderPlas/status/628253917760126977]
Vandaag komen de G-voetballers van UDI'19 in Uden terug van de Special Olympics in Los Angeles. En ze nemen de zilveren medaille mee naar huis! Bij thuiskomst in Uden is er natuurlijk een feestje in de kantine van de voetbalclub.
Voor bij het koffieapparaatIn Oudenbosch is een puppy verdronken in een fontein. Een 5-jarig jongetje pakte het hondje af van een meisje en verdronk het vervolgens. De moeder van het meisje is radeloos.  
Een opvallende bekentenis van voormalig 'Lingo'-presentatrice Lucille Werner uit Eindhoven: er blijkt gesjoemeld te zijn met de ballen. De roze bal, die kandidaten een extra prijs opleverde, werd door het zand gerold en opnieuw geverfd. Zo werd de bal stroever en de bedoeling van de makers was dat hij dan vaker gepakt zou worden. Dit bleek echter niet het geval
En met moeder de vrouw naar de meubelboulevard als Willem II - Vitesse niet doorgaat? Nog niet misschién als het aan de supporters van Willem II ligt. Zij hebben afgesproken in dat geval met zijn allen een biertje te gaan drinken op de Korte Heuvel.
Wat heb je gemist?Hiv-patiënt John is boos. Zijn tandarts weigert hem te behandelen nadat hij vertelde dat hij hiv heeft. "Ik was twee dagen volledig van slag!" John heeft inmiddels bij twee instanties een klacht ingediend.
Heb jij al vaak om je heen moeten slaan op het terras? Je bent niet de enige. Het warme weer zorgt voor meer wespen dan normaal. Ongediertebestrijders draaien overuren.[YouTube:body:https://youtu.be/KJ10PiUJs1g]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.