Op dood spoor: automobilist rijdt zich klem in fietsenkelder onder DELA-kantoor

4 augustus 2015 om 23:12 • Aangepast 21 november 2020 om 16:47
nl
Een automobilist is dinsdagmiddag met zijn auto vast komen zitten in de fietskelder onder het kantoor van DELA in het centrum van Eindhoven. Hoe de auto die dacht dat hij een fiets was deze inschattingsfout kon maken, is niet duidelijk.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens een woordvoerder van de uitvaartonderneming heeft de auto niet genoeg grip om op ‘eigen kracht’ uit de fietsenkelder te komen. Een takelwagen moet de auto uit zijn benarde positie bevrijden.
Het is te hopen voor de fietsende werknemers van DELA dat het karwei in ieder geval voor vijf uur is geklaard.

Wachten op privacy instellingen...

Fietskelders in Eindhoven hebben al eerder een grote aantrekkingskracht op auto's gehad. Zo was er de Belg die in 2010 keurig de aanwijzingen van zijn navigatiesysteem volgde en zo in de fietskelder van de Heuvel Galerie terechtkwam.
Navigatiesysteem snapt het nietOm de bewering van de Belg te controleren probeerde verslaggever Twan Spierts hetzelfde. En ja hoor, ook hij werd direct naar de fietskelder gedirigeerd.
Of het dit keer ook het navigatiesysteem was, is niet bekend geworden. Vervelend was het wel. Het zorgde in ieder geval voor wat leven in de uitvaartorganisatie.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.