Waarom is de naam Steenbergen op borden langs de A58 en de A4 verdwenen?

4 augustus 2015 om 19:36
nl
"Wat is hier aan de hand?", vraagt houtkunstenaar Peter de Koning zich af. Op de bewegwijzering langs de A58 en A4 is de naam van de gemeente Steenbergen op bijna ieder bord verdwenen. "Steenbergen telt niet meer mee", zo concludeert De Koning in een video die hij op YouTube plaatste.
Geschreven door

In de video rijdt hij met een kameraad in de auto over de A58 en de A4 naar zijn woonplaats, je raadt het al: Steenbergen. Ieder bord dat langs de snelweg staat, komt in beeld en inderdaad, nergens staat de naam Steenbergen.
"Ik zou hier als vreemdeling gewoon verdwalen", aldus De Koning. Navigatie zal voor velen nog geen oplossing zijn, want die doet het zonder update niet op de nieuwe snelweg A4 bij Steenbergen.
Snel remmen, anders rijd je er voorbijPas 1200 meter voor de afslag op de A4 verschijnt de naam voor het eerst op een bord. "Ik moet snel remmen, anders ben ik het dorp al voorbij", zo omschrijft De Koning de situatie.
Waarom de naam Steenbergen niet meer op de borden staat, is onduidelijk. Rijkswaterstaat heeft door het late tijdstip dinsdag nog niet kunnen reageren, maar komt waarschijnlijk woensdag met uitleg.[YouTube:body:https://youtu.be/_lx5gauTaAM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.