FC Den Bosch staat stil bij op A65 omgekomen vrijwilliger Joël Sanders

4 augustus 2015 om 20:12 • Aangepast 21 november 2020 om 16:46
nl
Voetbalclub FC Den Bosch heeft een condoleanceregister geopend voor Joël Sanders. Hij kwam zaterdag samen met Jeremy Peters om het leven bij een ongeluk op de A65. Sanders was als verkeersregelaar en parkeerwachter actief bij FC Den Bosch.
Profielfoto van
Geschreven door

“Joël stond binnen de club en bij zijn collega’s bekend als een hard werkende, enthousiaste en betrokken collega”, staat op de website van FC Den Bosch. Via Twitter laat de club weten ‘op een gepaste wijze stil te staan’ bij het plotselinge overlijden van Sanders.
[Tweet:body:https://twitter.com/mijnfcdenbosch/status/628252570721632256] Het condoleanceregister bij FC Den Bosch kan tot vrijdagmiddag vijf worden getekend. De club zal alle boodschappen in een later stadium aanbieden aan de ouders van Joël.
Fataal ongelukJoel en Jeremy, beide afkomstig uit Sint-Michielsgestel, waren zaterdag op weg naar hun vakantiebestemming. Door nog onbekende oorzaak botsten ze tegen een betonnen paal naast de A65. De mannen overleden ter plekke.
Maandag opende de gemeente Sint-Michielsgestel ook een condoleanceregister. Burgemeester Jan Pommer sprak eerder van 'een zwarte dag voor Sint-Michielsgestel'. Joel en Jeremy waren actief bij het jongerencentrum en geliefd binnen de gemeenschap.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.