Slang ontsnapt in Geldrop, eigenaresse lokt dier met natte doeken

6 augustus 2015 om 21:58
nl
In Geldrop is een slang ontsnapt. Het gaat om een rattenslang. Deze soort is niet giftig maar kan wel agressief worden. De politie ging donderdagavond op zoek naar het dier.
Geschreven door

De slang is ongeveer één meter lang, het is een witte albino-slang. Een buurtbewoner zag de slang kruipen tijdens een wandeling aan de Roelantlaan in Geldrop. In de omgeving van de Roelantlaan werd gezocht door vier agenten. Rond halftien is de zoektocht door de politie gestaakt.
Eigenaar van de slangDe eigenaresse van de slang is Suzanna ter Linden. Ze was niet thuis op het moment dat de slang ontsnapte. Ze is naar huis gekomen en is sindsdien op zoek naar het dier. Natte doeken worden gebruikt om de slang te lokken, want het dier zoekt verkoeling met dit weer.
Ze hoopt dat het dier vrijdagochtend onder de doeken te vinden is, aangezien het nu te donker is om te zoeken. "De slang is niet gevaarlijk, hij doet niets verkeerd. De kinderen spelen er zelfs mee", aldus Ter Linden.
Het diertje kon ontsnappen doordat het terrarium een stukje open stond.
Kleuter vastDe politie kwam tijdens de zoektocht ook nog in actie omdat een kleuter vast kwam te zitten in een speeltoestel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.