Frank van der Struijk blijft toch bij Willem II

7 augustus 2015 om 12:38
nl
Frank van der Struijk speelt komend seizoen toch voor Willem II. De verdediger uit Boxtel wilde eigenlijk weg bij de Tilburgers, maar tekent nu alsnog een nieuw 1-jarig contract.
Geschreven door

De 30-jarige Van der Struik was afgelopen seizoen een vaste waarde bij Willem II. Graag had zijn carrière in het buitenland vervolgd. Hij was vorige maand op proef bij Portsmouth, dat speelt op het vierde niveau in Engeland.
Behoefte aan verdedigerToch blijft hij uiteindelijk 'gewoon' voor Willem II. De club van trainer Jurgen Streppel was naarstig op zoek naar een extra verdediger, zeker nadat Freek Heerkens in de voorbereiding zijn middenvoetsbeentje brak.
"We zijn tevreden dat we Frank alsnog aan de selectie kunnen toevoegen", reageert technisch manager Carlos Aalbers van Willem II. "Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is."
263 wedstrijdenFrank van der Struijk speelde tussen 2003 en 2008 ook al voor Willem II. Daarna vertrok hij naar Vitesse, dat hem tussendoor ook nog een halfjaar uitleende aan de Tilburgers. Hij speelde tot nu toe 263 wedstrijden in de eredivisie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.