Toeval bestaat niet: in korte tijd twee Anna's geboren in de Sint Annastraat Breda - Omroep Brabant

Toeval bestaat niet: in korte tijd twee Anna's geboren in de Sint Annastraat Breda

7 augustus 2015 om 15:46
nl
Hoe toepasselijk. Kort na elkaar zijn er twee Anna's geboren in de Sint Annastraat in het centrum van Breda. Saskia den Dekker en man Job Timmermans van Café Couture Vintage en Roger Merlin Meijer en zijn vrouw Mirjam van den Berg van Bunker Tattoo, hebben hun bedrijf allebei gevestigd in de Sint Annastraat.
Geschreven door

Als je door de straat loopt, hangt er een banner met daarop de tekst 'Welkom Anna& Anna'. Daaraan hangen vier grote roze ballonnen. Een verrassing van de ondernemers in straat voor de trotse ouders.
Anna Merlin Meijer"Op onze eerste date kregen we het al over kinderen. "Ik zei: 'ik heb zelfs al een naam, Anna!' De oma van Mirjam heet Anna. Een meisjesnaam was dus zo gevonden", lacht Roger Merlin Meijer.
"Ik heb het feit dat wij een tattooshop hebben in de Sint Annastraat nooit als een belemmering gezien. Het is juist wel grappig en super gezellig." De kersverse ouders houden binnenkort het kraamfeest van Anna in de Sint Annastraat.
Anna TimmermansSaskia den Dekker is heel trots op haar eigen Anna. "Wij woonden in de Sint Annastraat toen mijn Anna is verwekt. Het is mijn derde doopnaam en ik vind het een mooie meisjesnaam." Het is niet helemaal uit de lucht komen vallen. "Wij hebben het wel besproken met Roger en Mirjam maar meer zo van wij denken ook aan die naam. Het is super grappig en ik hoop dat er meer volgen."
Zowel Saskia als Mirjam wisten vooraf niet of het een jongen of meisje zou worden. De twee ondernemers uit de Sint Annastraat waren ongeveer een week na elkaar uitgerekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.