Oorzaak dodelijk ongeluk op parallelweg van A58 bij Hoeven niet vast te stellen

7 augustus 2015 om 15:08
nl
De politie heeft de exacte oorzaak van het dodelijk ongeluk op 19 juli op de A58 bij Hoeven niet kunnen achterhalen. De auto raakte door onbekende oorzaak in de slip en belandde in de berm tegen een boom. De politie kan de snelheid van de auto niet berekenen. Bij het ongeluk kwamen de Roosendalers Jordy de Jong (19) en Tommie Broos (21), bestuurder van de auto, om het leven. Een derde Roosendaler (20) raakte zwaargewond.
Geschreven door

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de auto normale verlichting aan had en door onbekende oorzaak in de slip raakte.
Geen rijbewijs, wel verzekerdDe bestuurder van de auto was, zoals eerder bekend, niet in het bezit van een rijbewijs. Hij droeg wel een gordel tijdens het ongeval. De auto was in tegenstelling tot eerdere berichten wel verzekerd.
De 20-jarige Roosendaler die zwaargewond raakte is inmiddels weer thuis. Hij zat tijdens het ongeluk naast de bestuurder en droeg geen gordel.
Geen gordelJordy de Jong zat volgens de politie achterin de auto en zat tijdens de fatale crash niet in de gordel. De politie heeft de zaak afgerond.
Het Openbaar Ministerie in Breda heeft besloten geen verdere stappen te ondernemen. De nabestaanden zijn door een agent op de hoogte gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.