Files op A73, A2 en A67 door ongelukken en pechgeval

RIJKEVOORT - Op de A73 bij knooppunt Rijkevoort, in de buurt van Boxmeer, is donderdagochtend een kettingbotsing gebeurd. Volgens de VerkeersInformatieDienst zijn er een vrachtwagen en twee auto's bij het ongeluk betrokken. De A73 is dicht en de verwachting is dat de weg om twaalf uur weer vrij is. Ook op de A2 en de A67 waren er donderdagochtend problemen.
Voor verkeer op de A73 is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Nijmegen wordt geadviseerd Eindhoven te volgen via de A67, de A2 en de A50. Op twee van die drie wegen stonden donderdagochtend ook al files door eerdere incidenten.


A2
Bij Waardenburg heeft donderdag een groot deel van de ochtend een vrachtwagen met pech gestaan. Daardoor stond het verkeer dat vanuit Den Bosch richting Utrecht rijdt in de file. Op de A2 tussen Sint-Michielsgestel en Waardenburg kwam het over een lengte van zestien kilometer vast te staan.

A67
Ook op de A67 tussen Asten en Geldrop was het raak. De linkerrijstrook ging rond halfacht dicht door een ongeluk. Al snel ontstond een file. Deze was rond acht uur dertien kilometer. De vertraging was meer dan een half uur. Na kwart over acht nam de file in lengte af.
Op de A2 werd ook een rijbaan afgesloten, zodat een wiel van de vrachtwagen met pech kon worden vervangen. Dat is inmiddels gebeurd. Rond halfacht was de vrachtwagen weg en de rijbaan weer open. De file nam daarna af.


Meer over dit onderwerp:
a2 files den bosch