Analiste Hélène Hendriks in FC Onder Ons: 'De verdediging van PSV is een zorgenkindje'

7 augustus 2015 om 20:37 • Aangepast 21 november 2020 om 16:42
nl
De verdediging van PSV is het zorgenkindje van de ploeg. Dat zegt analiste Hélène Hendriks vrijdag in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant. "Ze missen Jetro Willems."
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens Hendriks maakt Nicolas Isimat-Mirin weinig indruk, centraal in de verdediging. "Hij is daar niet sterk genoeg, op dit moment. Het is daarom goed dat Héctor Moreno komt."
'Moreno moet het nog maar waarmaken'Toch weet Hendriks niet zeker of Moreno helemaal topfit in Eindhoven aansluit. "Hij heeft al twee keer in zijn carrière een blessure aan zijn middenvoetsbeentje gehad." De verdediger is momenteel aan het herstellen van een operatie aan het gewricht. "Hij moet nog maar waarmaken of hij weer op zijn oude niveau komt. Dat kan best nog wel een paar weken duren."
Jetro Willems, die tijdens het trainingskamp van PSV onlangs aan zijn knie geblesseerd raakte, is er de komende weken ook nog niet bij. "Hij wordt gemist", concludeert Hendriks. Over zijn vervanger, Simon Poulsen, is ze kort in haar oordeel: "Die is ook nog niet superovertuigend."

Wachten op privacy instellingen...

Hendriks zit deze week samen met Willem II-aanvoerder Jordens Peters aan tafel bij FC Onder Ons. Het voetbalpraatprogramma van Omroep Brabant, gepresenteerd door Job van der Zon, is tot zaterdagavond ieder uur te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.