Jordens Peters wil wel directeur van Willem II worden, maar klaverjassen kan hij niet

7 augustus 2015 om 20:42
nl
In de eerste FC Onder Ons van dit seizoen zit Jordens Peters aan tafel. De aanvoerder van Willem II is bezig met het afronden van een universitaire studie en ziet het best zitten om na zijn loopbaan directeur van de club uit Tilburg te worden. Maar klaverjassen kan hij niet.
Geschreven door

"Ik kan een hoop kaartspellen, maar hier heb ik moeite mee. Maar ik ben in de leer", lacht Peters aan tafel in het voetbalprogramma van Omroep Brabant. "Maar ik weet denk ik wel van wie je dit gehoord hebt. Dat moet Robert Braber geweest zijn. Die denkt dat hij de Johan Cruyff van het kaarten is."
Directeur van Willem IIPeters studeert momenteel naast zijn loopbaan bij Willem II ook Organisatiewetenschappen in Tilburg. Die studie is de aanvoerder aan het afronden. Een baan als algemeen directeur bij de club ziet hij best zitten. "Het sluit wel aan. Ik zou na het voetbal best bij het wereldje betrokken willen blijven. En dan de organisatorische kant op. Het lijkt me een leuke baan."
FC Onder Ons met Jordens Peters wordt vanaf 17.55 uur ieder uur uitgezonden op Omroep Brabant. Job van der Zon is de presentator. In de uitzending zit ook presentatrice Helene Hendriks van Fox Sports aan tafel, zij is als analiste dit seizoen de opvolgster van de naar de media-afdeling van PSV vertrokken Thijs Slegers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.