Jordens Peters in FC Onder Ons: 'Willem II gaat het niet beter doen dan vorig seizoen'

7 augustus 2015 om 20:58
nl
"Willem II gaat het niet beter doen dan vorig seizoen." Met die woorden begint de eerste uitzending van FC Onder Ons dit seizoen. Volgens aanvoerder Jordens Peters van de club, te gast in het programma, moet Willem II zich eerst maar weer veilig zien te spelen.
Geschreven door

Willem II verraste vorig seizoen door als promovendus in het linkerrijtje te eindigen. Volgens Peters moet dat niet zorgen voor al te hooggespannen verwachtingen.
Lage begroting"Ik denk niet dat opnieuw negende worden realistisch is", legt Peters uit. "Het moet ook ontstaan. Een negende plek behaal je niet zomaar. Er zijn zes clubs die altijd boven je eindigen en de concurrentie rond die plek is echt groot."
Peters vertelt dat de ambitie van Willem II ergens anders ligt. "Wij horen op dit moment nog tot de categorie clubs die zichzelf zo snel mogelijk vrij moet spelen van de play-offs. Dan kun je kijken hoe het zich gaat ontwikkelen. We hebben ook de zestiende begroting van de eredivisie."
Peters verlengde onlangs zijn contract bij Willem II. De selectie van de Tilburgers is momenteel nog aan de smalle kant. Vrijdag werd wel duidelijk dat verdediger Frank van der Struijk opnieuw een jaar bij Willem II blijft spelen.
FC Onder Ons met Jordens Peters wordt vanaf 17.55 uur ieder uur uitgezonden op Omroep Brabant. Job van der Zon is de presentator. In de uitzending zit ook presentatrice Helene Hendriks van Fox Sports aan tafel, zij is als analiste dit seizoen de opvolgster van de naar de media-afdeling van PSV vertrokken Thijs Slegers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.