Theaterfestival Boulevard: van soepmonsters tot smeerput – Foto's

9 augustus 2015 om 09:25
nl
Theaterfestival Boulevard kreeg ook zaterdag weer de aandacht die het verdiende. De Parade in Den Bosch liep vol tijdens deze warme zaterdagavond. Veel theaterliefhebbers genoten van talloze straatacts en voorstellingen.
Geschreven door

Een van de eerste opmerkelijke acts zaterdagmiddag was Babylloon, waarbij een vreemd mannetje geboren wordt uit een reuzenballon. Op indrukwekkende wijze zie je hoe hij zich uit de ballon wurmt.
AngstaanjagendHet is een groot raadsel hoe deze act mogelijk is en hoe hij in de ballon toch kan ademen. Voor de allerjongste bezoekers is het bulderende mannetje vooral een angstaanjagende verschijning. Menig kleintje wordt door de ballonnenman huilend in moeders armen gedreven.
Bekijk alle foto's van Theaterfestival Boulevard op onze Flickr-pagina.
Wie tussendoor nodig een sanitaire pitstop moet maken, kan terecht bij garagebedrijf De Smeerput. Een unieke manier om toiletbezoek leuk te maken. Want bij de dames van De Smeerput mag je onder de brug liggen voor een beurt. Linksaf voor het smeren en rechtsaf voor revisie.
Flirten met The GreenmanOndertussen moet je oppassen dat je op de Parade niet wordt overlopen door The Greenman. Deze groene wervelwind racet alles en iedereen overhoop op het plein. Hij grist bier uit de handen, koppelt menig voorbijganger die in het groen gekleed is en flirt erop los.  
Een educatief onderonsje is de voorstelling ‘Soepmonsters’, vooral voor de jongste bezoekers erg interessant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.