Agressieve dronkenlap gaat met ontbloot bovenlijf flink tekeer op camping Hank, twee mensen gewond

9 augustus 2015 om 15:47
nl
Een agressieve dronkenlap is in de nacht van zaterdag op zondag flink te keer gegaan op een camping in Hank. De man uit Heusden mishandelde meerdere mensen. Ook bedreigde en beledigde hij de agenten die hem arresteerden.
Geschreven door

De dronken man liep rond kwart over een 's nachts met ontbloot bovenlijf over de camping. Hij was uit op ruzie en liep al schreeuwend rond.
Losse tanden na klapEen 25-jarige Tilburger moest het ontgelden en kreeg een klap op zijn gezicht. Hij raakte gewond aan zijn neus. Ook kwam een aantal tanden van hem los te zitten.
Vrouw klem in ligstoelVervolgens trok de vechtersbaas een ligstoel omver. Een vrouw uit Tilburg kwam met haar arm vast te zitten tussen de buizen van de stoel en raakte aan haar arm gewond. Ook de ligstoel is gesneuveld.
Toen een 28-jarige Tilburger de ruziezoeker op zijn gedrag aansprak, werd hij met de dood bedreigd. Agenten die de man vervolgens arresteerden kregen ook allerlei verwensingen en beledigingen naar hun hoofd geslingerd. De man is meegenomen naar het politiebureau en mocht in zijn cel eerst even ontnuchteren voor hij verhoord werd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.