Grote drukte bij zondagtraining PSV op de Herdgang in Eindhoven

9 augustus 2015 om 17:02 • Aangepast 21 november 2020 om 16:41
nl
De PSV-selectie heeft zondag de training op de Herdgang onder grote belangstelling afgewerkt. De selectie van trainer Philip Cocu trainde omdat de wedstrijd tegen ADO Den Haag door de politiestaking is verschoven naar aanstaande dinsdag.
Profielfoto van
Geschreven door

De supporters waren in groten getale uitgerukt om een glimp van hun helden op te vangen. En om na afloop een handtekening van hun favoriete speler te scoren. Misschien wel van Héctor Moreno, de beoogde versterking. Maar de Mexicaan was zondagochtend nergens te bekennen.
“PSV en Moreno zijn akkoord. Zijn huidige club Espanyol en PSV echter nog niet. De onderhandelingen lijken in een impasse te zitten”, zegt PSV-watcher Paul Post in het radioprogramma Sportlunch.
“Espanyol weet dat PSV vele miljoenen in kas heeft na de transfers van Depay en Wijnaldum. De Spaanse club wil waarschijnlijk het onderste uit de kan.” Komt de transfer rond dan moet er ook nog een werkvergunning worden geregeld. Post: “Het duurt nog minimaal een week voordat Moreno op het trainingsveld zal staan.”

Wachten op privacy instellingen...

Basisplaats LestienneOp het veld speelt de selectie een afsluitende partijvorm. Aan de verdeling van de hesjes is af te lezen welke basisopstelling Cocu tegen ADO Den Haag voor ogen heeft.
“Locadia lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn aan Maxime Lestienne. Locadia speelde tot nu toe als linksbuiten. Niet echt zijn favoriete stek. Als pinchhitter kan hij nog een belangrijke rol spelen voor PSV”, zegt Post.

Wachten op privacy instellingen...

Ook de merchandising doet goede zaken. Rondom het veld is duidelijk dat de shirts met de namen Andrés Guardado en Luuk de Jong het populairst zijn. Daarnaast staan er veel eigen namen op de achterkant van de shirts. Een van de supporters heeft al een voorschot genomen en de naam van de nieuwe PSV-aanwinst op zijn nieuwe shirt laten drukken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.