Video

'Vanaf nu weer de beuk erin!', eigenaar afgebrande Primetime Cuijk wil na tranen weer aan de slag

9 augustus 2015 om 18:35
nl
Eigenaar Patrick Michiels van Primetime in Cuijk was op het moment dat zijn bedrijf afbrandde nog onderweg vanaf zijn vakantieadres. Hij bereidde zich voor op het allerergste. ''Ik was bang dat er slachtoffers zouden zijn gevallen en dat er niets meer over was van mijn bedrijf'', vertelt hij zondag aangeslagen aan Omroep Brabant.
Geschreven door

In Cuijk ging het bedrijf zaterdag binnen enkele uren in vlammen op. Primetime verzorgt onder meer licht, geluid en video tijdens evenementen.
'Huilend weggelopen'Aangekomen bij de brand kon Michiels het niet meer aanzien. ''Het hele bedrijf stond in de fik. Ik kon op dat moment wel door de grond zakken. Ik werd gewoon misselijk van wat ik zag.''
De eigenaar was pas tweeënhalf jaar directeur van het bedrijf. ''We hebben er keihard voor geknokt om het bedrijf te krijgen zoals het nu is. Toen ik de vlammen zag, ben ik huilend weggelopen. Ik kon het gewoon niet aanzien.''
'Snel weer aan de slag'Personeel staat zondag ook de hele dag verslagen aan de dichte poorten te kijken. Een dag na de fatale brand lijkt Michiels het leed beetje bij beetje een plek te kunnen geven.
Hij is positief voor de toekomst, al heeft hij geen stoel meer om te verhuren. ''We worden van alle kanten geholpen met spullen. Vanaf nu gaat de beuk erin! We hopen aan het eind van de week weer bezig te zijn.''
'Geen vakantie meer'Primetime is niet de enige gedupeerde dit weekend in Cuijk. In Agatha gingen twee auto's, een caravan en een garage in vlammen op. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. De politie gaat niet uit van een verband tussen de branden in Cuijk en Sint Agatha.
Onder meer eigenaar Rene Broekmans zag zijn caravan in vlammen opgaan. Hij is er kapot van. ''We zouden aankomend weekend juist een weekje op vakantie gaan. Helaas zit dit er nu niet meer in."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.