Man wil sorry zeggen maar wordt in elkaar geslagen in Steenbergen

9 augustus 2015 om 19:45
nl
Een 22-jarige man uit Steenbergen is zaterdagmiddag in zijn woonplaats in elkaar geslagen. Hij wilde zijn excuses aanbieden aan een andere man, omdat hij hem te laat had gezien op een kruispunt. Maar nog voordat hij sorry kon zeggen, kreeg de 22-jarige man klappen.
Geschreven door

Het slachtoffer reed rond kwart voor zes met zijn auto op de kruising van het Elzeplein met de Populierenlaan. Hij moest eigenlijk op die kruising voorrang verlenen aan een voetganger, maar zag hem naar eigen zeggen pas erg laat.
De bestuurder reed vervolgens naar het Floraplein en parkeerde daar zijn auto. Toen hij rond zes uur in zijn auto wilde stappen, zag hij ineens weer de voetganger die hij eerder over het hoofd had gezien.
Excuses makenHij wilde zijn excuses maken en liep richting de man. En die kwam juist op de 22-jarige man af lopen en schopte een deuk in zijn auto.
Vervolgens pakte hij de man uit Steenbergen vast en sloeg hem meerdere keren. Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op. Hij had onder meer een bloedneus, een gescheurde lip, enkele schrammen en een bult.
Dader heeft tatoeages en is gespierdDe dader zou een man blanke man zijn van ongeveer 40 a 50 jaar oud. Hij is zeker 1.90 meter lang en is gespierd. Hij begint al een beetje kaal te worden en heeft zijn armen vol met tatoeages. Ook sprak hij vloeiend Nederlands en reed hij vermoedelijk in een Opel Astra, oud model.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.