Kickbokskampioen Rico Verhoeven uit Halsteren vecht met bekende acteurs

10 augustus 2015 om 15:34
nl
Acteur Waldemar Torenstra en kickbokskampioen Rico Verhoeven uit Halsteren vechten tegen elkaar in een nieuwe dramaserie van BNN. Vechtershart heet de serie en volgens de omroep is het een 'rauwe en spannende dramaserie'.
Geschreven door

Meervoudig wereldkampioen zwaargewicht kickboksen Verhoeven heeft er zin in. "Gaaf om mee te werken aan deze serie over kickboksen. Ik heb een mooie rol waar ik nog niet veel over kan zeggen, maar ik kom wel nadrukkelijk naar voren in de serie. Ik ga in ieder geval op de vuist met de hoofdrolspeler."
Rico ziet ook een speciale rol voor zichzelf weggelegd. "Wij als professionele vechters kunnen ook tegen een stootje. Als je alleen maar met acteurs werkt dan komt het minder echt over op televisie. Als ik met Waldemar vecht dan slaat hij gewoon door. Daar kan ik wel tegen", grapt Rico Verhoeven.  
SerieWaldemar Torenstra vertolkt de rol van Nick Roest, een voormalig K1-kampioen, die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt. Nick is in de bak beland door een geweldsdelict, waarbij ook zijn jongere broer, de advocaat David Roest (Benja Bruijning), betrokken was.
Berooid probeert Nick zijn leven weer op te pakken. Hij is vastbesloten zich in de sportschool van zijn vader terug te knokken naar de top van de vechtsport.
Publiek voor RicoAanstaande zaterdag wordt het gevecht tussen Waldemar en Rico opgenomen. BNN zoekt nog publiek. De achtdelige serie is vanaf 15 november iedere zondag te zien op NPO 3.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.