Bredanaar (32) slingert onder invloed van GHB over A58: agenten treffen hem ‘stuiterend’ aan

10 augustus 2015 om 15:44
nl
Een 32-jarige man uit Breda is zondagavond door de politie opgepakt omdat hij al slingerend over de A58 reed. Hij was samen met zijn vriendin onder invloed van GHB. De bestuurder veroorzaakte bijna een ongeluk op de snelweg ter hoogte van Tilburg.
Geschreven door

De gevaarlijke wegpiraat moest op last van de politie stoppen met rijden. Agenten troffen hem stuiterend en heftig zwaaiend met zijn linkerhand aan. Hij was erg bezweet, sprak met dubbele tong, had last van stuiptrekkingen en zijn ogen waren wijd open gesperd.
Na een controle werd in de auto GHB gevonden. De vriendin, een 32-jarige vrouw uit Zundert, werd na de vondst ook opgepakt omdat zij ook onder invloed was en zich niet kon legitimeren.
Rijbewijs ingenomenDe 32-jarige bestuurder weigerde mee te werken aan een bloed- of urineonderzoek. Zijn rijbewijs is in beslag genomen. Na een dag ontnuchteren, gaf hij toe dat hij en zijn vriendin GHB hadden ingenomen kort voordat hij was gaan rijden.
Weggebruikers zagen de auto van de Bredanaar van de linker- naar de rechterrijstrook slingeren. Daarbij kwam hij bijna in botsing met een andere auto. De bestuurder verklaarde dat zijn vriendin tijdens de rit was gaan 'trippen' en om zich heen sloeg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.