Jong PSV begint seizoen met verrassing en wint van Go Ahead Eagles

10 augustus 2015 om 23:54
nl
Jong PSV is de competitie begonnen met een grote verrassing. In het eigen Philips Stadion werd Go Ahead Eagles, vorig seizoen nog actief in de eredivisie, met 1-0 verslagen.
Geschreven door

Olivier Rommens bracht het beloftenteam van PSV na 25 minuten op voorsprong, nadat hij na een prachtige combinatie snoeihard inschoot.
Na rust ging Go Ahead Eagles wel op jacht naar de gelijkmaker, zonder echt levensgevaarlijk te worden. Gescoord werd er niet meer, zodat het team van de nieuwe trainer Pascal Jansen met een verrassende driepunter aan het nieuwe seizoen begint.
'We moeten reëel blijven'Jansen zelf is blij de overwinning. "Maar we moeten reëel blijven. Go Ahead Eagles is een titelkandidaat en op voorhand had ik voor een punt getekend. We zijn dus extra blij dat het drie punten zijn geworden. Ik heb net de jongens bedankt voor hun prestatie, want het was ook mijn debuut als trainer in het betaald voetbal. En toen kreeg ik een warm applaus."
"De doelstelling van Jong PSV is om zoveel mogelijk ervaring op te doen en zoveel mogelijk te leren. Maar net als Philip Cocu met zijn team willen wij ook Europees overwinteren. Want wij spelen in de Premier League Cup in Engeland en daar willen we ook na de winterstop nog inzitten."  
Niemand van het eersteBij Jong PSV speelden geen spelers uit het eerste team mee, omdat PSV dinsdagavond nog de uitgestelde uitwedstrijd tegen ADO Den Haag moet spelen. In het Philips Stadion waren ruim 1000 toeschouwers getuige van de wedstrijd.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.