Man filmde stiefdochter in de douche: 180 uur werkstraf geëist tegen 44-jarige Udenaar

11 augustus 2015 om 20:22
nl
Justitie heeft dinsdag 180 uur werkstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden geëist tegen een man uit Uden. De man maakte ergens tussen 2006 en 2010 stiekem filmopnames van zijn minderjarige stiefdochter.
Geschreven door

In 2010 werd de man door zijn toenmalige vrouw betrapt op het bezit van de videobeelden waarop haar dochter naakt te zien was. Diezelfde dochter was dinsdag ook aanwezig in de rechtzaal.
"Hij komt in al mijn nachtmerries voor", zei de geëmotioneerde vrouw van inmiddels 21 jaar tegen de rechter. Het slachtoffer maakte gebruik van haar spreekrecht en verklaarde ook nog dat haar leven nog altijd geleid wordt door angsten en dwangmatigheden sinds dat ze slachtoffer werd van haar stiefvader.
SeksverslavingDe verdachte deed overigens geen enkele moeite om zijn daden te ontkennen. Naar eigen zeggen plaatste hij bij een verbouwing van de badkamer in 2009 camera's waarna hij een half jaar lang meerdere malen per week opnames probeerde te maken.
Dat lukte niet altijd, maar het was de Udenaar ook niet per se om het beeld zelf te doen. "De spanning die er aan vooraf ging deed mij het meest", verklaarde hij tegenover de rechter.
De Udenaar, ten tijde van zijn daden woonachtig in Mill, verklaarde eveneens spijt te hebben van zijn daden. Een seksverslaving zorgde er voor dat hij desondanks toch door bleef gaan met het maken van opnames. "Iedere keer zei ik tegen mijzelf snel te stoppen."
Ex vrouwUiteindelijk was het niet het slachtoffer, maar de ex-vrouw van de verdachte die in 2013 aangifte deed. Nadat een poging van de twee om de relatie te redden was mislukt, had de vrouw angst dat de dochter die zij en de verdachte samen hadden het volgende slachtoffer zou worden. Het slachtoffer vertelde dat als haar moeder geen aangifte had gedaan, zij het zelf had gedaan in de hoop dat het bij zou dragen aan haar verwerking.
Met zijn dochter heeft de verdachte nog altijd een omgangsregeling. De enige angst dat zij ook slachtoffer zou kunnen worden, vindt de verdachte ongegrond. Inmiddels heeft hij zijn verslaving door middel van therapie onder controle gekregen, zo zei hij dinsdag tegen de rechter.
De rechter doet op 25 augustus uitspraak tegen de 44-jarige Udenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.