Man in Eindhoven opgepakt voor mensenhandel

12 augustus 2015 om 16:41
nl
Gewaarschuwde politie trof dinsdagavond op de Celebesstraat een 20-jarige vrouw aan met verwondingen aan haar gezicht en bloedvlekken op haar kleding. Een man zonder vast woonadres die zich later op het bureau meldde met haar paspoort, is aangehouden op verdenking van mensenhandel.
Geschreven door

De vrouw uit Utrecht was eerder op de avond tegen haar wil in een auto getrokken. Een alerte burger gaf dat door aan de meldkamer. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen de vrouw gewond op straat aan.
Slachtoffer mensenhandel?Het verhaal dat de vrouw aan de politie vertelde over haar verwondingen, werd niet vertrouwd en ze moest mee naar het politiebureau in Eindhoven. Later op de avond kwam een 25-jarige man zonder vast woonadres haar daar ophalen. Hij had haar paspoort bij zich.
Aangezien de politie mensenhandel vermoedde, werd de man aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.
De politie wil graag in contact komen met getuigen van de mogelijke mishandeling van de vrouw. Dat was op dinsdagavond rond half zeven in de omgeving van de Celebesstraat in Eindhoven

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.