Komst spits Segovia naar NAC Breda op haar na gevild: 'Hopen deal zo snel mogelijk rond te maken'

13 augustus 2015 om 00:07
nl
NAC heeft spits Daniel Lucas Segovia bijna binnen. De komst van de Spanjaard is op een haar na gevild en de Bredase club hoopt de puntspeler dan ook komend weekend te presenteren. "Wij hebben een akkoord en zitten nu te wachten tot zijn club, het Oostenrijkse Sankt Pölten, een vervanger voor hem heeft", zegt coach Maaskant.
Geschreven door

Er is in Breda veel te doen over de komst van een spits. De fans zijn het wachten beu, zij willen de versterking in de punt van de aanval nu onderhand wel eens zien. NAC-trainer Robert Maaskant snapt de ongerustheid, maar stelt de supporters gerust: "Die spits komt er!"
Akkoord is er De kans is heel groot dat dit weekend de nieuwe aanwinst gepresenteerd kan worden. Voor het duel vrijdag tegen FC Eindhoven zal de aanvaller er nog niet zijn, maar zaterdag of zondag wordt witte rook verwacht.
"De constructie is vrij simpel", zegt Maaskant. "Wij hebben een akkoord en zitten te wachten tot Sankt Pölten  een vervanger heeft. Niet zozeer dat hij getekend heeft, maar wel dat ze hem binnen hebben. Dat zit er aan te komen en wij hopen de deal zo snel mogelijk rond te maken. Voor het duel tegen FC Eindhoven gaat dat niet meer lukken, want er zit natuurlijk papierwerk aan vast en ik denk niet dat dat snel genoeg zal gaan."
HuurNAC wil verder niets kwijt over de constructie, maar het gaat hoogstwaarschijnlijk om huur, zo melden bronnen. "Wij doen geen mededelingen over transferbedragen of huurperiodes. Dat zal allemaal duidelijk worden als de contracten zijn getekend."
Niet op één paard wedden  Toch houdt Maaskant er rekening mee dat het alsnog mis kan gaan. "In de tussentijd kijken wij uiteraard rond of we gelijkwaardige vervangers kunnen krijgen.  Ik ben dan ook aan het onderhandelen met mensen die eventueel ook geschikt zijn. We hebben nooit op één paard gewed. We willen wel de juiste speler aantrekken, de juiste voor het elftal."

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.