Eerste ex-vrouw John F. doet boekje open: 'Linda stuurde Satudarah op John af'

13 augustus 2015 om 02:24
nl
"John F. zat wekenlang ondergedoken omdat Linda en Jeske Satudarah op hem af hadden gestuurd. " Dat zegt de eerste ex-vrouw van John F., Bianca van den Berg uit Etten-Leur, woensdagavond in het SBS-programma Hart van Nederland. Dat zou ook de reden zijn dat John een vuurwapen had aangeschaft, aldus Bianca.
Geschreven door

John F. uit Zevenbergen meldde zich dinsdagmiddag bij de politie voor betrokkenheid bij de dood van Linda van der Giesen. De vrouw uit Zevenbergen werd maandagmiddag doodgeschoten op de parkeerplaats van het TweeSteden ziekenhuis in Waalwijk.
'Ik wist meteen dat John het was'Maandag hoorde Bianca op televisie van een schietpartij in Waalwijk, aldus Hart van Nederland. "Toen wist ik meteen dat John het was." Van den Berg is de eerste ex-vrouw van John. Ze hadden drieënhalf jaar een relatie. Samen hebben ze twee kinderen.
Daarna kreeg John een relatie met Jeske van den Boom uit Zevenbergen. Met haar kreeg John een zoontje. "John deed alles voor hem, hij droeg hem op handen",  aldus Bianca over de band van John met zijn zoontje. Jeske en John waren ruim tien jaar samen was, waarvan 7,5 jaar getrouwd.
'Ze hebben Satudarah op hem afgestuurd'Na Jeske kreeg John een relatie met Linda. John zou Linda hebben bedreigd. "Daarop heeft Linda, samen met Jeske, Saturdah op hem af gestuurd", aldus Bianca. "John heeft daarom een paar weken ondergedoken gezeten." Het zou ook de reden zijn waarom John een vuurwapen had aangeschaft.
ZIE OOK: Ex-vrouw Jeske uren ondergedoken voor moordverdachte John F.: ‘Hij dreigde mij en Linda te doden'
Volgens Bianca heeft Linda belastende informatie over John aan Jeske verteld. Jeske zou hebben besloten dat John zijn zoon niet meer mocht zien. John kon dit niet verkroppen. "De kans was enorm dat hij zijn zoontje niet meer terug kon krijgen", vertelt Bianca. "'Als 9 augustus mijn kleine vent niet thuis is, dan breekt de hel los', zei John tegen mij. 'Dan ga ik iets doen waar ik veel veel spijt van ga krijgen'."
Weinig liefde in zijn levenVolgens Bianca heeft John een moeilijke jeugd gehad. "Hij groeide op in tehuizen. John werd altijd maar alleen gelaten. Hij heeft weinig liefde gekend in zijn leven."
ZIE OOK: John F. (37) uit Zevenbergen heeft crimineel verleden, vaker veroordeeld voor geweld
Bianca is opgelucht dat John zich heeft gemeld bij de politie. “Ik ben blij dat hij zichzelf heeft aangegeven en ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft.”    
Lees alles over dit onderwerp op onze speciale themapagina omroepbrabant.nl/lindavandergiesen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.