Lesly de Sa geeft Willem II een goede kans tegen Ajax: 'Wij kunnen in Amsterdam winnen'

13 augustus 2015 om 22:00
nl
Lesly de Sa denkt dat Willem II zaterdag in Amsterdam van Ajax kan winnen. De aanvaller, die dit seizoen door de Tilburgers van Ajax wordt gehuurd, denkt dat zijn nieuwe werkgever daar sterk genoeg voor is. "We hebben een goede groep en gaan voor elkaar door het vuur."
Geschreven door

"In deze Eredivisie kan iedereen van elkaar winnen", vervolgt hij. "Als wij ons eigen spel spelen, moet er wel wat mogelijk zijn in de Arena. Al zal het natuurlijk niet makkelijk worden."
Jeugdopleiding in AmsterdamDe Sa doorliep in Amsterdam bij Ajax zo'n beetje de hele jeugdopleiding. Van een grote doorbraak kwam het nog niet. "Ik hoop dit jaar zoveel mogelijk wedstrijden te spelen voor Willem II." De Sa wil daarmee het vervelende vorige seizoen zo snel mogelijk vergeten. De vleugelaanvaller, toen uitgeleend aan Go Ahead Eagles, kampte met veel blessureleed. "Door nu een goed seizoen te draaien, wil ik met het verleden afrekenen."
Voor de voetballer is het duel in Amsterdam speciaal. "Maar we moeten het niet overdrijven. Er zit een speciaal tintje voor mij aan deze wedstrijd, maar ik probeer zo vrij mogelijk  te spelen." En wat als De Sa scoort in de ArenA? "Dan zal ik gewoon juichen. Als je scoort, mag je blij zijn. Maar ik zal niet uitdagend juichen, hoor."
Familie en vrienden op de tribuneDe Sa wordt zaterdag in de ArenA gesteund door familie en vrienden. "Die zijn niet allemaal voor Ajax. Ik denk, nou ja hoop, dat ze voor mij zijn." De aftrap van het duel in de Eredivisie is om kwart voor acht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.