Nieuwsoverzicht: noodweer in Brabant en Bruce Springsteen bij opening paardensportpark Valkenswaard

14 augustus 2015 om 09:35 • Aangepast 21 november 2020 om 16:38
nl
Goedemorgen. In het nieuwsoverzicht van vanochtend: storm teistert West-Brabant, studentes gaan uit de kleding met hun favoriete paard en Bruce Springsteen komt naar Valkenswaard.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Het nieuws van vandaag:
De beroemde rockster Bruce Springsteen is vandaag in Brabant. Niet voor een concert, maar om zijn dochter Jessica aan te moedigen tijdens de opening van de gloednieuwe Tops International Arena in Valkenswaard. Jessica Springsteen is amazone en komt vanavond in actie.

Het evenementenbedrijf Primetime in Cuijk brandde afgelopen weekend tot de grond toe af, maar heeft inmiddels een nieuwe loods gevonden en gaat vrijdag weer aan de slag met hun eerste klus: het Ballonfestival in Grave.
Het gesprek van de dag:
Het noodweer dat gisteravond en -nacht over delen van Brabant trok, zorgde voor veel overlast. In heel Nederland werden 43.000 bliksemontladingen geregistreerd. In de omgeving van Roosendaal viel er zoveel regen dat automobilisten op de snelwegen A17 en A58 niet harder rijden dan dertig kilometer per uur.


I'm sexy and I know it. Dertien studentes uit Eindhoven zijn uit de kleren gegaan om te poseren met hun favoriete paard. Zij deden dit om de verkoop van hun kalender Horse & Honey te promoten. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.

Wachten op privacy instellingen...

Wat heb je gemist?
Bianca van den Berg, de eerste ex-vriendin van John. F, wordt lastiggevallen na de aanhouding van de moordverdachte in de zaak Linda van der Giessen (28). Haar kinderen worden op straat 'moordenaarskinderen' genoemd.
Knuffelen met waterbuffels: boer Arjan uit Son en Breugel doet het. Door samen door de modder te rollen, bouwt hij een vertrouwensband op met de dieren. En dat levert prachtige plaatjes op.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.