Evenementen bedrijf Prime Time uit Cuijk één week na verwoestende brand weer aan de slag - Omroep Brabant
Video

Evenementen bedrijf Prime Time uit Cuijk één week na verwoestende brand weer aan de slag

14 augustus 2015 om 15:12
nl
Nog geen week geleden legde een verwoestende brand het evenementenbedrijf Prime Time uit Cuijk in de as. Vrijdag maakte het bedrijf een doorstart vanuit een leegstaande loods in Escharen, onder de rook van Grave.
Geschreven door

Het is nog wat behelpen in de loods aan de Graafsedijk. Er lekt water uit het plafond en er is nog geen internet. Maar de bedrijfsruimte is zo groot dat Prime Time er ruimschoots uit de voeten kan. Aan het begin van de eerste werkdag is er taart om de doorstart te vieren.
Vakantie geannuleerd“Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van personeel en vrijwilligers. Mensen hebben er zelfs hun vakanties voor geannuleerd”, zegt Prime Time-directeur Patrick Michiels.
De directeur weet nog niet wat de oorzaak was van de brand die zijn bedrijf in de as legde, maar zegt brandstichting inmiddels uit te kunnen sluiten.
BallonvaartIn Grave wordt ondertussen met man en macht gewerkt aan de opbouw van het Ballonnenfestival. Voor de Prime Time-directeur heeft het ook nog een extra feestelijk tintje. Hij viert zaterdag zijn veertigste verjaardag met een ballonvaart.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.