PSV-trainer Cocu verwacht zware strijd met Ajax en Feyenoord om de titel

14 augustus 2015 om 16:26
nl
PSV-coach Phillip Cocu verwacht een intensieve strijd om de titel dit jaar, met de traditionele topclubs Ajax en Feyenoord als de grootste concurrenten. Dat zei de trainer vrijdag op zijn wekelijkse persconferentie voorafgaand aan het competitieduel tegen FC Groningen.
Geschreven door

Cocu vindt dat Feyenoord goed heeft ingekocht de afgelopen zomer. De Feyenoorders trokken onder ander oud-internationals Kuijt en Elia aan. "Feyenoord heeft een uitgebalanceerde selectie met veel kracht en lengte", aldus Cocu. Maar ook Ajax heeft volgens de PSV-trainer weer een prima selectie. "Ze hebben zich gericht versterkt."
PoulsenOver zijn eigen selectie maakt de PSV trainer zich nog weinig zorgen. De spelers zouden erop gebrand zijn om iets recht te zetten zondag, na het puntverlies tegen ADO. "We kijken uit naar de eerste competitiewedstrijd in eigen stadion."
Waarschijnlijk neemt Simon Poulsen de plek in van Joshua Brenet als linksback. "Hij komt terug van een blessure en wordt elke week sterker", vindt Cocu. "In principe is hij de man om met Willems te strijden voor de linksbackpositie."
MorenoOok vrijdag kwam er nog geen groen ligt over de transfer van de Mexicaan Héctor Moreno. PSV wacht al weken op zijn handtekening, maar Cocu verwacht dat het goed komt. "Er wordt alles aan gedaan, maar ik weet ook niet wanneer het echt rond komt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.