Politie zoekt nog naar wapen in straat schietpartij Tilburg; rust grotendeels teruggekeerd

14 augustus 2015 om 23:31
nl
De kogelgaten zijn geteld en de laatste beschoten auto's zijn weggetakeld. Langzaam keert de rust in de Rob van Spaendonckstraat in Tilburg terug. Een paar uur eerder is de straat nog in de ban van een bloedstollend schiettafereel waarbij een man gewond raakt. De straat is vrijdagavond weer vrijgegeven. Al wordt er nog wel sporenonderzoek gedaan.
Geschreven door

Vijf tot zes auto's liepen schade op nadat een onbekende schutter een kogelregen afvuurt op een zwarte Citroën. Die auto botst vermoedelijk tegen de andere auto's.
LEES OOK: 'Waar is hij!? Waar is hij?!’, ooggetuige schietpartij Tilburg zag achtervolging in straat
SpeurtochtBij de schietpartij raakt een 25-jarige man gewond. De politie houdt vijf mannen aan. Een arrestatieteam zocht naar een zesde man, die mogelijk bewapend was, maar zonder succes. Tijdens de zoektocht zijn ook op een andere plek kogelhulzen aangetroffen.
LEES OOK: Vuurwapengevaarlijke man voortvluchtig in Tilburg na schietpartij, vijf arrestaties
Vrijdagavond laat is de straat weer vrijgegeven. De politie houdt nog één woning met voortuin achter het lint, daar wordt nog gezocht naar het wapen dat is gebruikt. Ook wordt er buurtonderzoek gedaan.[YouTube:body:https://youtu.be/Ed-eZOEb5-U]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.