Ronnie Stam haalt hard uit na nederlaag NAC: ‘Amateuristisch en kampioenschap niet in mond nemen’

15 augustus 2015 om 01:20 • Aangepast 21 november 2020 om 16:37
nl
Ronnie Stam was woedend, vlak na de tweede nederlaag van NAC Breda in de Jupiler League (2-1 tegen FC Eindhoven). De ervaren speler schold zijn medespelers de huid vol in de kleedkamer en eist verbetering. "Het is kwalitatief niet goed genoeg."
Profielfoto van
Geschreven door

"Ongelooflijk", begint Ronnie Stam zijn relaas. "Ik denk dat wij maar moeten stoppen met praten over het kampioenschap, want bij de tegenstander lopen gewoon acht spelers rond die beter zijn dan als bij ons. Dan houdt het op. Zoals we de doelpunten tegen krijgen, zie je nog niet eens bij de amateurs. Het is kwaliteit"
Hoogspanning"Ik heb het gevoel dat iedereen onder hoogspanning staat", vervolgt Stam. "Op de training is iedereen supergoed, maar als de fluit gaat doen ze dingen die ik nog nooit van ze heb gezien. Ik weet het echt niet meer. We spelen goed in de tweede helft, maken een goal en dan gaat iedereen die bal weer verliezen. Makkelijke ballen over de zijlijn spelen."
OplossingStam vindt dat er meer versterkingen moeten komen om promotie naar de eredivisie af te dwingen dit seizoen. "Het is gewoon kwalitatief niet goed genoeg. Het is aan de clubleiding om te beslissen wat te doen", zo zegt de oud-speler van FC Twente, Standard Luik en Wigan Athletic.

Wachten op privacy instellingen...

FC VolendamVorige week ging NAC in de seizoensouverture al smadelijk onderuit tegen FC Volendam. In eigen huis werd het 1-4. Vrijdagavond boog FC Eindhoven in het laatste kwart een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.