Zoektocht naar gewapende voortvluchtige na schietpartij Tilburg voorbij: man (35) aangehouden

15 augustus 2015 om 16:36 • Aangepast 21 november 2020 om 16:37
nl
De zoekactie naar een mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Tilburg is voorbij. De politie heeft de 35-jarige man zaterdagmiddag opgepakt in Sneek. De verdachte was vrijdag betrokken bij de schietpartij in Tilburg.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens politiewoordvoerder Jiske van Pelt is er op twee plaatsen in Tilburg geschoten: op de Rob van Spaendonckstraat en op de Johannes van Zantenstraat. Bij de schietpartij raakt een 25-jarige man lichtgewond.

Wachten op privacy instellingen...

Het slachtoffer werd na zijn behandeling in het ziekenhuis opgepakt. Vier andere verdachten zitten al vast in de cel. “De aanleiding en de motieven voor de schietpartij zijn nog niet duidelijk”, aldus Van Pelt. “We gaan vandaag verder met buurtonderzoek."
ZIE OOK: ‘Waar is hij?! Waar is hij?!’, ooggetuige schietpartij Tilburg zag achtervolging in straat
Kogelregen op CitroënMomenteel zitten er veertien rechercheurs op de zaak. Vrijdagavond laat werden beide straten weer vrijgegeven. De politie houdt nog één woning met voortuin achter het lint, daar wordt nog gezocht naar het wapen dat is gebruikt.
Vijf tot zes auto's liepen schade op nadat een onbekende schutter een kogelregen afvuurde op een zwarte Citroën. Die auto botste vermoedelijk tegen de andere auto's.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.