Anky van Grunsven niet naar finale reining in Aken

15 augustus 2015 om 23:16
nl
Anky van Grunsven heeft zich definitief niet geplaatst voor de finale van het onderdeel reining op het Europees Kampioenschap paardensport. De amazone uit Erp had in de herkansing op zaterdagavond bij de beste vijf moeten rijden, maar dat lukte met Whizashiningwalla BB niet.
Geschreven door

Van Grunsven plaatste zich vrijdag niet rechtstreeks voor de finale via de teamcompetitie, maar kon dat zaterdag via de zogenoemde consolation round alsnog doen. Haar score van 204,5 was echter niet genoeg.
'Top vijf zat er niet in'"Er was vandaag wat meer spanning bij 'Whiz' dan gisteren in de teamcompetitie. Er was vanavond veel meer publiek en geluid. Ik had wel op iets meer gehoopt, maar ik was ook wel realistisch dat een top vijf er hoogstwaarschijnlijk niet in zat. De focus lag op de teamcompetitie en daar hebben we een mooie proef kunnen rijden dus ik ben tevreden", zei Van Grunsven, die vrijdag brons pakte met het Nederlandse team.
Olivier van den Berg (Footworks X Factor), Jurgen Pouls (Hollywood Gunman) en Rieky Young (Brady Chex) rijden zondag wel de finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.