Politie schiet bij arrestatie na steekpartij in Waalwijk: man zwaargewond, vrouw lichtgewond

16 augustus 2015 om 02:07 • Aangepast 21 november 2020 om 16:36
nl
De politie heeft zaterdagnacht schoten gelost bij een arrestatie in een huis in Waalwijk. Een man, vermoedelijk de bewoner van het huis, is op een brancard uit het huis gehaald. Hij is gearresteerd en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De man zou eerder op de avond een vrouw hebben neergestoken. Zij is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

In het huis was ook een kindje aanwezig. Het kind is ongedeerd naar buiten gehaald door de politie.

Wachten op privacy instellingen...

'Ruzie echtelijke sfeer'Het slachtoffer van de steekpartij is volgens buurtbewoners de vrouw van de opgepakte man. Ze kon ontkomen nadat ze gestoken was. Ze werd buiten door ambulancepersoneel behandeld en daarna afgevoerd met de ambulance.
Volgens de politie gaat het mogelijk om een 'ruzie in echtelijke sfeer', maar dat wordt nog onderzocht. De vrouw heeft geen ernstige verwondingen.
Getrokken wapensAgenten stonden iets na middernacht met getrokken wapens voor het huis in de Guido Gezellestraat. Ze droegen kogelwerende vesten. De agenten schreeuwden naar de vermoedelijke bewoner van het huis toen ze binnenvielen. Vervolgens klonk er een schot.
Enige tijd later werd de man op de brancard naar buiten gehaald. Volgens de politie is er alleen een waarschuwingsschot gelost. Hoe de man aan zijn verwondingen komt, is niet duidelijk.
Bekijk ook: spectaculaire beelden van de politie-inval
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Het huis en de omgeving zijn afgezet met lint. Ook zondag doet de recherche onderzoek in en rondom de woning.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.