Ravage en gewonden na auto-ongeluk John F. Kennedybaan in Oss

16 augustus 2015 om 11:13 • Aangepast 21 november 2020 om 16:36
nl
Op de John F. Kennedybaan in Oss zijn zaterdagnacht vier gewonden gevallen bij een ernstig ongeluk. De botsing waarbij twee auto's waren betrokken, zorgde voor een flinke ravage.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeluk vond rond drie uur plaats op de kruising met de Gewandeweg. De auto's botsten door nog onbekende oorzaak tegen elkaar aan.
Een van de auto's kwam vanuit Lith en reed met een aanhanger, die door de klap losschoot. De aanhanger belandde ondersteboven op de weg. De andere auto, met vijf inzittenden, kwam op z'n kop op het fietspad terecht.
Gedronken en drugs gebruiktEen wijkagent laat via Twitter weten dat een van de bestuurders had gedronken en vermoedelijk ook drugs had gebruikt. De politie nam een blaas- en bloedproef bij hem af. Het gaat om een 20-jarige Ossenaar, de bestuurder van de wagen die tegen de auto met aanhanger reed.
De vier gewonden zijn naar ziekenhuizen in Uden en Den Bosch gebracht. Het gaat om de 67-jarige bestuurder van de auto met aanhanger, een 21-jarige man uit Oss, een 17-jarige meisje uit Oss en een 21-jarige vrouw uit Helmond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.