Amazone Imke Schellekens roept ‘shit’ bij Engelse tv-zender en moet excuses maken

16 augustus 2015 om 14:37 • Aangepast 21 november 2020 om 16:35
nl
A slip of the tongue, meer was het niet volgens Imke Schellekens. Tijdens een tv-uitzending voor de Engelse zender FEI-TV riep ze zaterdag ‘shit’ toen ze zag dat de Duitse amazone Isabella Wirth in de fout ging. En daar was de Engelse regie niet echt blij mee...
Profielfoto van
Geschreven door

De amazone is bij de Europese kampioenschappen dressuur in het Duitse Aken co-commentator voor de Engelse zender FEI-TV. “Binnen vijf minuten stond de regisseur met een rood aangelopen hoofd naast ons”, vertelt Schellekens in het radioprogramma Sportlunch.

Wachten op privacy instellingen...

Excuses aanbieden“Ik kreeg ervan langs. In eerste instantie wist ik niet waarvoor. Maar het woord ‘shit’ kan toch echt niet op de Engelse TV. De commentator moest het melden op tv en excuses aanbieden aan de kijkers die zich daaraan hadden gestoord. En dat is gebeurd.”

Wachten op privacy instellingen...

Goed nieuws voor Imke, zondag mag ze gewoon in het commentaarhokje plaatsnemen om de dressuurfinale kür op muziek van deskundig commentaar te voorzien. Nu maar hopen dat een van de ruiters niet in de fout gaat. Schellekens: “Ik ben gewaarschuwd”.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.